in

Kristen Stewart’s Hair Is Pastel Pink Now and She Looks Stunning

Megszállott vagyok.

Lehet, hogy egy múzeum is tele van Kristen Stewart leg epikusabb haj és smink megjelenésével, mert a színésznő nem ismeri a határt a szépség szempontjából. Mindannyian tanulhatunk tőle egy-két dolgot. Csak egy év alatt Stewart fehérszőke szőke szemöldökét húzott elő a kifutópályán való megjelenéshez, és többszínű kettős szemöldökkel a 2019-es Met-gálán. Haját mindig a legmenőbb módon alakítják ki, vágják és színezik. A Deauville-i amerikai filmfesztiválon pasztell rózsaszín hajjal debütált.

Az aláírásának bozontos stílusában viselve valahogy sikerült olyan hideg árnyalattá válnia, hogy … hideg. Stewart, kérlek, ossza meg titkait, hogy minden hajfesték könnyedén működik.

Nem értem, hogy csinálja? De azt hiszem, hogy az élet minden dolgát nem az a célja, hogy megértsem, és ez az egyik. Szóval továbbra is minden stílusát stancoltam, amelyet ő távolról visel.

Nagyon megszállott vagyok abban, ahogy a barna gyökerei fokozatosan elhúzódnak a rózsaszínű buborékfénybe. Ez egy merítéssel festett megjelenés, amelyet szó szerint neki készítettek.

Helló, Kristen Stewart vagyok és a legmenőbb lány vagyok a bolygón.

A fesztivál egy újabb megjelenésekor rózsaszínű, rózsaszínű haját hátravágták és bobby csapokkal ellátották.

Igazi műalkotás.

Tudom, hogy soha nem fogsz eleget Stewart új stílusáról, és én sem. De sajnos most abba kell hagynom a képeket. A leckék mindannyiunk számára  nem to retire bright hair colors for fall. You do you.

Forrás: marieclaire.com

What do you think?

Written by Márton

12

Long hairstyles (Other)

Barbershop 2019